Foreningens historie

Foreningen begyndte sine aktiviteter med at invitere lokale interesserede til at gå stavgang – denne lidt mærkværdige gangart med to skistave (ja sådan så det jo ud).

Oprindeligt var aktiviteten et projektforløb under DAI, hvori den gamle Svinninge kommune deltog sammen med andre kommuner.

Efter det etårige forløb var der en lille gruppe, der syntes det ville være fint at fortsætte de fælles oplevelser.

Ingen af de lokale idrætsforeninger tilbød sig som værter for denne nye aktivitet i Svinninge, så derfor blev man enige om at etablere en egentlig forening til formålet.

Så stavgangsforeningen “Motion for Livet” blev etableret under DAI med det formål at gennemføre lokale stavgangsaktiviteter og at få uddannet instruktører i stavgang.

I efteråret 2012 kom DAI med et tilbud om at etablere en Krolf-bane i Svinninge – endnu en mærkelig sportsgren blev præsenteret for os, men vi havde jo prøvet spillet på seniordagen i august 2012 og fandt frem til en fornuftig placering af banen, der hurtigt blev til to.

I marts 2013 ændrede Motion for Livet, Svinninge sine vedtægter, så Krolf blev skrevet ind i dem og dermed som forening kunne deltage i DAI’s krolfaktiviteter.

Skriv et svar